Helcofloors™ heeft een expertise op het gebied van probleemvrije meerlaags parketten opgebouwd. Wij produceren onze eigen parketten en leveren die door aan importeurs, verdelers en ook andere producenten, soms onder hun label/merk. Maar sinds een paar jaar zijn we gestart met onze eigen distributie binnen Europa: Frankrijk, Duitsland, Nederland, het Verenigd Koninkrijk alsook bepaalde Oostblok landen en ook België. Dit vormt een opportuniteit voor Belgische verdelers die iets nieuws en fris willen gaan aanbieden waar ze toch zeker van kunnen zijn.

Wij  bieden nu naast onze traditionele strookparket ook visgraatparket aan alsook een mooie eigentijdse collectie LVT vloeren. Alles leverbaar uit stock in diverse afmetingen en afwerkingen met de nadruk op schoonheid en onderhoudsvriendelijkheid. In de 3 producten zetten wij  de traditie van leverancier van topkwaliteiten verder met de nadruk op een vlotte plaatsing.Geen compromissen en toch zeer interessante voorwaarden.

Assortiment

Lamelparket

Wij bieden in lamellen maar liefst 6 collecties uit voorraad aan.
We hebben een jarenlange expertise en produceren zelf. Onze stock bevindt zich in Moeskroen en het bekijken van de gekochte goederen voor de aankoop is mogelijk.

Visgraat parket

De mooiste selecties in visgraatvloeren die vlot plaatsen. De toplagen zijn verzaagd en meten 4mm in diverse afmetingen. We behouden de traditie om bij zonder mooie selecties aan te houden en ook hier komt dit tot uiting. We kozen voor samengestelde vloeren op een kwaliteitsmultiplex.

LVT vloeren

Helcofloors is officiële verdeler van Vivafloors voor België, Frankrijk en de UK. Contacteer ons voor alle vragen en service hieromtrent. De mooiste natuurgetrouwe PVC vloeren van het moment!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x