Onbehandelde collectie

Mooie sorteringen op 3 laags en multiplex in verschillende breedtes.

In de 15/4 planken hebben we alle 190 mm brede planken op een stabiele drielaags structuur opgebouwd en alle 220 mm breed (Q1, Q2 en Q3) op multiplex. De toplagen zijn 4 mm dik en verzaagd voor extra stabiliteit en geschikt voor vloerverwarming.


De sorteringen in onze onbehandelde 15/4 planken zijn Select, PRO en Rustiek.


AFMETINGEN

Alle select, pro en rustiek is verkrijgbaar op 190 mm en 220 mm.

Vintage onbehandeld is verkrijgbaar op 190, 220 en 260 mm alsook op visgraat met 150 mm breed.


190 mm breed:

Select

Pro

Rustiek

Vintage onbehandeld


220 mm breed:

Select - Q1

Pro - Q2

Rustiek - Q3

Vintage onbehandeld


Spatie voor mobiele weergave.


Select onbehandeld

In Select kunnen puntjes zitten of een gebeurlijk knoopje van maximaal 8-10 mm. Het is een zeer nette sortering. 

Alle Select is 15/4 met extra stabiele, verzaagde toplagen. Gemaakt voor vloerverwarming dus.

Spatie voor mobiele weergave.


Pro onbehandeld

De Pro selectie is nog een nette vloer die knoopjes kan bevatten tot ongeveer een 25 mm maximaal. Geen splits en nagenoeg geen spint aanwezig. Alle Pro is 15/4 met extra stabiele, verzaagde toplagen. Top voor vloerverwarming.

Spatie voor mobiele weergave.


Rustiek onbehandeld

Knopen zijn mogelijk tot een 5 cm diameter, vlak opgestopt met een donkere vuller. Kleine splits zijn mogelijk, netjes opgestopt. Een beperkt stukje spint kan aanwezig zijn maar onze rustiek is keurig uitgesorteerd met een mooi aanwezige houtstructuur. Al onze rustiek is 15/4 opbouw met verzaagde toplagen, dus top voor vloerverwarming.

Spatie voor mobiele weergave.


Vintage onbehandeld

Vintage is een warme selectie met zorg uitgeselecteerde planken die een maximum aan natuurlijkheid uitstralen. Het oppervlak is niet op traditionele wijze vlakgeschuurd waardoor het hout leeft zodat het zijn eigen karakter weergeeft.

Spatie voor mobiele weergave.


Vintage visgraat onbehandeld

De Vintage is een uniek product dat moeilijk te produceren is. De oppervlakte lijkt immers echt voor een stuk recup/vintage maar toont geen kunstmatige markeringen. Bekijk dit goed in de dealer showrooms. Om combinaties te maken in stijlvolle woningen hebben we in deze afwerking een visgraat bijgecreerd op 150 mm breed en 750 mm lang die toch gekenmerkt wordt door dezelfde rustieke kenmerken als de Vintage plankenvloeren. Knoopjes kunnen tot 50-60mm zijn met beperkte en mooi ogende splits, uitgewerkt met donkere en passende vullers.

Spatie voor mobiele weergave.